• 0732 068 526
  • office@vandpuncteanrp.com
  • Luni - Vineri: 9:00 - 18:30

Despre Noi

Cauți consultanță profesionistă deoarece nu știi pe ce drum să o iei? Ești proprietar de puncte ANRP, însă nu găsești soluția de a le valorifica sau de a-ți recupera prejudiciul? De asta existăm noi!

rawpixel-799380-unsplash

Venim în sprijinul tău cu experiență vastă în domeniu, cu cunoștințe pe care suntem gata să le împărtășim cu tine, astfel încât rezultatul final să fie cel așteptat și dorit.

Problemele legate de dosarele privind despăgubirea persoanelor cărora le-au fost luate proprietățile în mod abuziv în timpului regimului comunist în România sunt numeroase. Fie că discutăm despre taxe, despre amânări și întârzieri a soluționării acestor dosare, proprietarii așteaptă ani întregi, uneori, pentru a-și reintra în drepturi.

Din fericire, există echipe profesioniste, specializate, așa cum este a noastră – echipe care îți pot oferi consultanța de care ai atât de mare nevoie. Orice nelămurire legată de punctele ANRP își găsește răspunsul și, mai mult decât atât, soluția la noi!

Legislația privind acest domeniu este una deosebit de greoaie, suferind și numeroase modificări de-a lungul timpului. Însă, noi asta facem! Studiem orice modificare, căutăm acele detalii care pot scurta semnificativ pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a fi despăgubit.

Știm că ai numeroase nelămuriri ca deținător de puncte ANRP. De asemenea, știm că uneori ai dori să achiziționezi aceste puncte, însă nu știi care sunt procedurile care trebuie îndeplinite. Cu profesionalism, seriozitate, confidențialitate și maximă încredere, îți stăm alături în acest drum – la prima vedere complicat. Însă, dacă te lași pe mâna noastră, vei vedea că îți vei simplifica mult viața.

Deținem răspunsuri la toate întrebările tale legate de punctele ANRP, iar consultanța noastră îți garantează acea seriozitate pe care cu greu o găsești în altă parte. Clienții noștri devin cei mai importanți atunci când suntem solicitați, iar toate eforturile noastre sunt dozate în așa fel încât ei să fie satisfăcuți și prejudiciul să fie reparat în totalitate – în cel mai scurt timp.

Îți oferim suport în tranzacționarea punctelor ANRP în cel mai transparent și mai corect mod cu putință. Dacă deții puncte ANRP și nu știi ce să faci cu ele, vino la noi! Găsim împreună cea mai bună soluție, astfel încât să nu fi dezamăgit. Experiența noastră în domeniu vine ca o garanție a faptului că alegi să lucrezi cu profesioniști care îți pot indica soluțiile perfecte pentru problemele tale.

Ne caracterizează integritatea și respectul pe care îl purtăm clienților, niciodată nu ne abatem de la principiile noastre de bază și suntem alături la fiecare pas, până când venim cu cea mai bună opțiune. Soluțiile inovatoare pe care le detectăm fac din aceste procese căi mult mai simple și mai accesibile pentru client. Necesitățile voastre își vor găsi răspunsul în cadrul echipei noastre, echipă care se ghidează după principii solide și face rabat de la acestea.

Acționăm cu integritate, seriozitate, spirit de echipă, mereu în favoarea clientului și pentru atingerea scopului său. Venim cu soluții inovatoare, pragmatism și o conexiune pe care dorim să o stabilim din start cu cei care ne aleg. Ne mândrim cu experiența în domeniu și o vedem ca pe o confirmare a ceea ce suntem: adevărați profesioniști.